Bezorgservice

Heeft u een bestelling bij Soulmade Cosmetics gedaan? Dan zorgen wij er natuurlijk voor dat het netjes bij u thuis wordt afgeleverd. Soulmade Cosmetics maakt gebruik van de dienstverlening van Post NL.

Levertijd

Omdat onze complete Soulmade Cosmetics collectie behalve soulmade ook handmade is, zijn wij genoodzaakt een levertijd van 2 tot max vijf werkdagen als standaard aan te houden. Elk product is uniek. Elk product wordt handmatig gemaakt verpakt en naar u opgestuurd (omdat elk product uniek is kan de verpakking iets afwijken van wat u op de foto ziet).

Als een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de tweede bezorging zijn afhankelijk van de dag van de eerste bezorging. Bent u ook bij de tweede aanbieding niet thuis, dan vind u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd.

VerzendkostenDe verzendkosten zijn € 4,95 per bestelling.  Vanaf een besteding van € 75,- (incl. BTW) nemen wij de verzendkosten geheel voor onze rekening.

Voor bestellingen vanuit het buitenland gelden andere tarieven vastgesteld door Postnl.